Startpagina
mobiele versiecomputer versie
RSS
Services/Diensten | Airco's

 | Services/Diensten | Airco's
Airco Service
Bij Truckservice de Raaf bent u aan het juiste adres voor airco onderhoud/reperatie.Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om met de nieuwste apperatuur en aircosystemen te werken.

Een vrachtwagen met airco is zeer aangenaam en al lang geen luxe meer.  De klimaatregeling in de truck is niet alleen comfortabel, maar zorgt er ook nog eens voor dat u fris achter het stuur zit. Wel zo veilig. De airco is niet alleen prettig in een zonnig Frankrijk of Spanje, maar ook tijdens de zomers in Nederland.
Maar ook in de winter bewijst de airco zijn nut. Wanneer u bij een beslagen voorruit de airco aanzet, heeft u in no-time weer een vrij zicht.
Maar de airco in uw auto behoeft ook onderhoud. Laat hem regelmatig controleren, dat voorkomt ergernis en reparatiekosten.
Voor alle voertuigen kunt u bij ons terecht oa Renault Daf Scania Mercedes-Benz M.A.N. Iveco Volvo en alle bedrijfswagens.

Meer informatie neem contact op met Leen de RaafDelen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
©2022 Webdesign Marco TibbenRedactie
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.