mobiele versiecomputer versie
RSS

truckservicederaaf.nl

mobiele versie

Verhuisbedrijf Supermove neemt een Renault Midlum in gebruik

renault midlum supermove | renault, midlum, supermove, verkroost, de, raaf  trucks, bodegraven | renault midlum supermove verkroost de raaf trucks bodegraven | Verhuisbedrijf Supermove neemt een Renault Midlum in gebruik
renault midlum supermove


ALPHEN A/D RIJN Verhuisbedrijf Verkroost heeft een Renault Midlum 190-08 in gebruik genomen Met deze investering wordt weer voldaan aan de meest recente eisen op het gebied van arbo en milieubeleid. De truck voldoet aan de Euro 4 norm.

Sinds 1900 levert de familie Verkroost maatwerk als professioneel erkend verhuisbedrijf. De 5e generatie is thans werkzaam in het verhuisbedrijf
Het verhuiswerk varieert van het huren van 10 verhuisdozen tot “all-inclusive” verhuizen in Nederland, Europa en naar bijna alle landen van de Wereld.
De mogelijkheden zijn zeer divers; van inpakken, demonteren, verhuizen, uitpakken, monteren tot opruimen, schoonmaken en afvoeren. Maar ook tijdelijke opslag behoort tot de mogelijkheden. Alles om u onbezorgd te verhuizen.
Als Erkend Verhuisbedrijf zijn al de verhuizers gediplomeerd om u op zeer vakkundige wijze te verhuizen. Dit geeft de zekerheid dat uw inventaris op een perfecte manier en schadevrij verhuisd wordt.
De kracht is dat alle klanten het verhuizen met de Supermovers van Verkroost ervaren als een zeer persoonlijke en prettige ervaring, met oog voor kwaliteit.
www.supermove.nl

terug naar nieuws

Categorie WebsiteDatum 06/12/2012

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
©2022 Webdesign Marco TibbenRedactie
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.