Startpagina
mobiele versiecomputer versie
RSS
2 X Renault Truck T serie euro 6 voor Jocotrans
BODEGRAVEN - Sinds vorige week heeft Jocotrans de beschikking over 2 nieuwe vrachtwagens: de Renault Truck T serie.Afgeleverd door Leen de Raaf van Truckservice de Raaf Bodegraven. Met deze vooruitstrevende Euro 6 truck neemt Jocotrans een truck in gebruik met de nieuwste Euro6-motor aan boord die voldoet aan de strengste wettelijke milieu-eisen.

Algemeen directeur van Jocotrans, Cor Potuyt, verklaart: “De Renault Tserie Truck biedt ons de mogelijkheid om nog spaarzamer en milieuvriendelijk te transporteren, helemaal in lijn  met het 'Lean and Green'-principe dus. Deze nieuwste aanwinst is het neusje van de zalm op transportgebied en – niet geheel onbelangrijk – tevens de zuinigste in zijn klasse. Jocotrans stelt zich te allen tijd als doel om continu te blijven investeren in het beste materiaal en daar is deze Renault Tserie een klinkend voorbeeld van.”

Jocotrans is sterk in (geconditioneerde) distributie door Nederland, België, Noord-Frankrijk, Luxemburg en Noordwest-Duitsland (grensgebied).

WWW.JOCOTRANS.NL

Categorie WebsiteDatum 16/11/2012

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
©2022 Webdesign Marco TibbenRedactie
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.